Ιωάννης Θεοδωρούδης +30 2371022654 / +30 6980325685

Επαγγελματικοί χώροι

image_2

Πωλείται γραφείο-κατάστημα 100 τ.μ. στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Βρίσκεται στην περιοχή των δικαστηρίων και αποτελείται από 1 μεγάλο ενιαίο χώρο στο ισόγειο 50 τ.μ.,wc και ημιυπόγειο άλλα 50 τ.μ. Σε τιμή ευκαιρίας!!!

image_3

Ενοικιάζεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής γραφείο 50 τ.μ. με έναν ενιαίο χώρο,μπάνιο και βεράντα.Στον 1ο όροφο με μπαλκόνι και θέα προς το βουνό.Δίπλα στα Δικαστήρια κατάλληλο για δικηγορικό γραφείο.

image_1 (4)

Πωλείται κατάστημα 100 τ.μ. στην παραλία Φούρκας στη Χαλκιδική.Η θέση του είναι ιδανική για εκμετάλλευση δίπλα στη διασταύρωση προς την παραλία και έχει ημιυπαίθριο χώρο και υπόγειο.

image_2 (2)

Πωλείται κατάστημα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Αποτελείται από ισόγειο,υπόγειο ,ημιόροφο και όροφο.Με ημιυπαίθριο χώρο κατάλληλο για μαγαζί εστίασης.
Η καλύτερη πρόταση αγοράς στο Κεντρο Πολυγύρου σε τιμή ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!!

image_5

ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!Πωλείται επαγγελματικός χώρος με ενοικιαζόμενα δωμάτια(11) και ένα εστιατόριο μπροστά στο κύμα.Σε καταπληκτική τοποθεσία με θέα φανταστική.Μόνο για άμεσα ενδιαφερόμενους!!!!

image_5

Ενοικιάζεται γραφείο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο σε κοντινή απόσταση από Δημαρχείο και τράπεζες.Αποτελείται από μια κουζίνα,έναν χώρο για γραφείο,τουαλέτα και μικρό αποθηκευτικό χώρο.Πρόσφατα ανακαινισμένο σε ισόγειο οικοδομής.ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!Με μικρό προαύλιο χώρο και θέση πάρκινγκ.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν γκαρσονιέρα.

DSCN0421

Πωλείται επαγγελματικός χώρος στην παραλία Γερακινής έναντι Ξενοδοχείου ΙΚΟΣ ΟΛΙΒΙΑ.Εμβαδόν καταστήματος 100 τ.μ. με άλλα 100 τ.μ. εξωτερικού χώρου.Καταπληκτικό σημείο με πρόσοψη στον παραλιακό δρόμο.