Ιωάννης Θεοδωρούδης +30 2371022654 / +30 6980325685

Διαμερίσματα

12

Πωλείται διαμέρισμα 70 τ.μ. στην παραλία Γερακινής στη Χαλκιδική.Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο με πολυ μεγάλη βεράντα περιμετρικά και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια,σαλόνι,κουζίνα και μπάνιο.Έχει πόρτα ασφαλείας,είναι επιπλωμένο,κλιματιστικό κ.τ.λ.Παραδίδεται με ότι βλέπετε στις φωτογραφίες εκτός του πλυντηρίου και του ψυγείου.

Με κοινόχρηστο προαυλιο χώρο και εύκολη θέση πάρκινγκ για το αυτοκίνητο.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι 200 μέτρα με εστιατόρια,ταβέρνες,σουπερ-μάρκετ σε απόσταση αναπνοής.

 

image_2

Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ. στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Αποτελείται απο 2 υπνοδωμάτια,σαλόνι,κουζίνα,μπάνιο και αποθήκη. Είναι διαμπερές με ωραία θέα προς το βουνό.Δίπλα σε σχολείο,σούπερ-μάρκετ και διάφορες υπηρεσίες.

image_2

Πωλείται διαμέρισμα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Το εμβαδόν του είναι 115 τ.μ. και αποτελείται απο 3 υπνοδωμάτια σαλοκουζίνα,μπάνιο,wc βεράντα μπρος και μπαλκόνι πίσω.Υπάρχει τζάκι,σώματα καλοριφέρ,εντοιχιζόμενη ντουλάπα,έπιπλα μπάνιου και κουζίνας.Το διαμέρισμα έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Επενδυτικό με μηνιαίες απολαβές 350 ευρώ το μήνα σε περίπτωση ενοικίασης.

image_5

Ενοικιάζεται διαμέρισμα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Το διαμέρισμα είναι στον 1ο όροφο και αποτελείται απο 1 υπνοδωμάτιο,σαλόνι,κουζίνα και μπάνιο.Είναι διαμπερές ανατολικό πολύ ζεστό δίπλα σε Δημοτικό σχολείο και υπηρεσίες.Με εύκολη πρόσβαση για το αυτοκίνητο και διαθέτει ηλεκτρική κουζίνα και ψυγείο.Με μπαλκόνι μπρος και πίσω και θέα προς το βουνό.Σε τιμή ευκαιρίας!!!

image_5 (2)

Πωλείται διαμέρισμα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Στον 3ο όροφο(ρετιρέ).Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια,κουζίνα,σαλόνι,μπάνιο και αποθήκη.Με τζάκι,κλιματιστικό,ατομική θέρμανση(πετρέλαιο) και ασανσέρ.Το δάπεδο έχει μάρμαρο Πεντέλης και πλακάκι.Το διαμέρισμα είναι καλά συντηρημένο με μόνωση,κουφώματα,σίτες,εντοιχιζόμενη ντουλάπα.Φωτεινό,διαμπερές με ωραία θέα προς το βουνό.

image_4 (1)

Πωλείται διαμέρισμα 77 τ.μ. στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Το διαμέρισμα αποτελείται από κουζίνα,σαλόνι,2 υπνοδωμάτια και μπάνιο.Με θέα προς το βουνό και μπαλκόνι μπρος πίσω.

image_3 (1)

Πωλείται διαμέρισμα 79 τ.μ. στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Το διαμέρισμα αποτελείται από κουζίνα,σαλόνι,2 υπνοδωμάτια και μπάνιο.Με θέα προς το βουνό και μπαλκόνι μπρος πίσω.

image_3

Πωλείται διαμέρισμα 75 τ.μ. στην παραλία Γερακινής στη Χαλκιδική.Το διαμέρισμα βρίσκεται 120 μέτρα απο την θάλασσα με θέα προς αυτή, στον 1ο όροφο και αποτελείται απο 2 υπνοδωμάτια,1 σαλοκουζίνα και 1 μπάνιο.Επίσης υπάρχει κοινόχρηστο οικόπεδο της οικοδομής οπου μπορει να γίνει κήπος-μπάρμπεκιου.

image_1

Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 137 τ.μ. στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Τελευταίος όροφος με ωραία θέα και ημιτελές κατάσταση.Αποτελείται από μια σαλοκουζίνα,μπάνιο,αποθήκη,3 υπνοδωμάτια, μπαλκόνι μπρος πίσω.Στο σαλόνι υπάρχει αναμονή για τζάκι και πέτρα στον τοίχο.Σε τιμή ευκαιρίας!!!

image_5

Διαμέρισμα προς ενοικίαση με τη μέρα στην παραλία Γερακινής.Πρόκειται για 60 τ.μ. διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο,σαλοκουζίνα και μπάνιο.Φανταστική θέα από το μπαλκόνι με άψογες παροχές υπηρεσιών,100-150 μέτρα από τη θάλασσα.Η τιμή ανά ημέρα είναι 80 ευρώ( 4 άτομα).
Διαθέσιμα 2 διαμερίσματα στον ίδιο χώρο(ισόγειο-1ο όροφο).